Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Alternatieve uitvaart

Alternatieve uitvaart

Een alternatieve uitvaart laat u regelen door Sterre Uitvaartzorg

De uitvaart van een overleden dierbare hoort te passen met de persoon wie hij of zij was. Het moet passen met de manier hoe de dierbare geleefd heeft. Daar kan Sterre Uitvaartzorg u bij helpen. Het is namelijk enorm belangrijk om een goed afscheid te nemen van een overleden dierbare. Wanneer u een alternatieve uitvaart door Sterre Uitvaartzorg laat verzorgen, weet u zeker dat u met trots kunt terugkijken op de uitvaart. Het is namelijk onze missie om zo specifiek mogelijk aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden.

Alternatieve uitvaartAlternatieve uitvaart verzorgt door Sterre Uitvaartzorg

Bij Sterre Uitvaartzorg geloven wij dat u zelf of uw familie keuzes kunt maken die gebaseerd zijn op uw eigen wensen en uw eigen budget. Dit realiseren wij door u gemakkelijk een uitvaart te kunnen laten samenstellen op uw pagina. Dit kunt u namelijk doen op deze pagina. Hier kunt u in meerdere stappen aangeven hoe u wilt dat de alternatieve uitvaart verzorgt zal worden. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een begrafenis of een crematie, de opbaring, de uitvaartkist, een rouwauto en nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld een Unieke rouwfiets of loopkoets kiezen. Heeft u een ander voorstel, dan luisteren wij graag naar u.

Meer informatie over Sterre Uitvaartzorg

Alle informatie over het laten verzorgen van een alternatieve uitvaart door Sterre Uitvaartzorg kunt u vinden op onze website. Naast het samenstellen van een uitvaart kunt u ook andere producten of uitvaartpakketten vinden op onze site. Heeft u nog resterende vragen, of wilt u een uitvaart door ons laten verzorgen, neem dan contract met ons op. Onze contactgegevens kunt u op deze pagina vinden. Wij helpen u graag verder tijdens een periode van verdriet. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.