Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Begrafenis in corona tijd

Begrafenis in corona tijd verzorgt door Sterre Uitvaartzorg

Het houden van een uitvaart is van enorm belang, ook in de tijd van de corona crisis. Niets is namelijk belangrijker dan een goed afscheid nemen van een overleden dierbare. We moeten ons echter wel aan de maatregelen houden die de RIVM voor ons opstelt. Wij van Sterre Uitvaartzorg hebben genoeg oplossingen om de uitvaart nog steeds zo te verzorgen dat al uw persoonlijke wensen en voorkeuren zo goed mogelijk waargemaakt worden. Wilt u een begrafenis in de corona tijd laten verzorgen door Sterre Uitvaartzorg, lees dan hieronder verder voor meer informatie.

begrafenis in corona tijd

Ook voor een begrafenis in de corona tijd zorgt Sterre Uitvaartzorg voor een mooi afscheid

Zoals u weet moet de anderhalve meter regel altijd gehanteerd worden, ook bij een uitvaart. Maar omdat de maatregelen van het RIVM vaak nog kunnen veranderen, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen die voor een uitvaart van toepassing zijn. Antwoorden op de meest gestelde vragen over een uitvaart in de corona tijd kunt u vinden op deze pagina. Zo is een oplossing van ons om een uitvaart te live streamen. Dit houdt in dat u digitaal, dus via uw telefoon of computer, de uitvaart live kunt bijwonen. Andere oplossingen of meer kunt u allemaal vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

Meer informatie en contact met Sterre Uitvaartzorg

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat u nog veel vragen of onduidelijkheden heeft bij het laten verzorgen van een uitvaart in deze periode. Daarom staan wij altijd voor u klaar en kunt u ons altijd contacteren om een antwoord te krijgen op uw vraag. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de pagina. Wij horen graag van u. Kijk ook op onze Facebook voor de laatste ontwikkelingen en meer.