Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Begrafenis Leeuwarden

Begrafenis Leeuwarden verzorgd door Sterre Uitvaartzorg

Begrafenis LeeuwardenIs uw dierbare recentelijk overleden en wilt u een waardige afscheid nemen van uw dierbare in Leeuwarden? Laat Sterre Uitvaartzorg dan een prachtige uitvaart verzorgen voor uw dierbare. Wij zijn een ervaren uitvaartzorg die jarenlang actief is in de bovenste helft van Nederland. Daarom weten wij veel weg van de opties en mogelijkheden die er beschikbaar zijn in onze werkomgeving. Daarbij gaan wij u zo goed mogelijk op weg helpen tijdens de periode voor, tijdens en na de uitvaart. In de intieme zetting rondom het overlijden van uw dierbare zullen wij u met de nodige liefde, rust en een schouder bijstaan. Ook helpen wij u verder met onze creativiteit en deskundigheid. Wij gaan ook alles omtrent de uitvaart voor u regelen. Dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken, en heeft u de ruimte en tijd om te rouwen. Meer over een begrafenis in Leeuwarden leest u hieronder.

Laat een waardige begrafenis in Leeuwarden voor uw geliefde verzorgen door Sterre Uitvaartzorg

Wanneer u ons voor het eerst contacteert voor de uitvaart, dan zal u een vaste uitvaartbegeleider aangewezen kregen. Samen met de ervaren uitvaartleider gaat u en de nabestaanden in een uitgebreid gesprek. Hierin worden alle wensen voor de uitvaart besproken. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget gaan wij een uitvaart regelen die de overleden dierbare en de nabestaanden voor ogen hadden. Een waardige afscheid, waar u later met een fijn en warm gevoel op terug kijkt. En een mooie afsluiting van een hoofdstuk in uw leven. Op onze website kunt u producten bestellen om de uitvaart nóg mooier te maken. Ook hebben wij samengestelde pakketten waar u uit kunt kiezen voor een begrafenis en een crematie. Alles vindt u via de navigatiebalk op de home pagina. Wilt u ons iets vragen, contacteer ons dan via de gegevens op de contact pagina of op onze Facebook pagina.