Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartondernemer Flevoland

Sterre Uitvaartzorg in Flevoland begeleid u door het volledige proces van een uitvaart.

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden en deze zoveel mogelijk te verwezenlijken. Of je nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij omringen je met de beste zorg.

Een uitvaart regelen doen wij persoonlijk, integer en met warmte. Wij omringen je met liefde in deze tijd van rouw en verdriet. Zo willen wij Sterre Uitvaartzorg niet alleen een naam laten zijn, maar ook laten zien dat wij dit hele bijzondere moment van afscheid nemen voor jou als nabestaande ook Uniek maken.

Maak kennis met de Sterre Uitvaartzorg in Flevoland, Erwin Livestro. uitvaartondernemer flevoland

Samen iemand naar zijn laatste rustplaats brengen, op een persoonlijke manier. Daar kan ik mijn creativiteit in kwijt. Ik streef ernaar om tijdens iedere uitvaart de persoon die we wegbrengen recht te doen. En het te laten passen bij wie hij was. Dat doe ik graag samen met jou. Samen maken we er een uitvaart van die past bij de laatste wensen, eerlijk en betaalbaar.

Steun en toeverlaten

Vier jaar geleden maakte ik de stap om uitvaartbegeleider te worden. Jarenlang deed ik al stervensbegeleiding in de avonduren. Als stervensbegeleider kwam ik bij een meneer terecht, een eenzame man die leed aan alvleesklierkanker. Hij vroeg me of ik alsjeblieft zijn gezin wilde steunen. Ze hadden het nodig, er waren weinig mensen om hen heen. Ik beloofde hem dat ik er voor zijn gezin zou zijn. Wat ik niet doorhad, is dat hij bedoelde dat ik dan zijn hele uitvaart zou regelen. Omdat ze niet veel middelen hadden, heb ik met een uitvaartverzorger van de verzekeraar de hele uitvaart georganiseerd. Het voelde voor mij heel bijzonder om dat te kunnen doen voor hen. Maar het was ook spannend want het was de eerste uitvaart in mijn leven. Ik had het nog nooit gedaan. Door dit gezin te helpen en deze uitvaart te doen, kwam ik erachter dat het iets is wat past bij mij: mensen helpen en begeleiden in de meest moeilijke periode van hun leven.

Nu, meer dan 100 uitvaarten verder, heb ik een heel mooi vak waar ik elke dag met heel veel dankbaarheid naar kijk.

 

U kunt mij ten alle tijden bellen of E-mailen. Als u liever gebeld wordt kunt u het contactformulier helemaal onder aan de pagina invullen. U kunt Erwin, de uitvaartondernemer in Flevoland, bereiken op E-mailadres: Erwin@uitvaartverzorginguniek.nl ook kunt u hem bellen op telefoonnummer: 06 – 4095 2584.