Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Geert Lammers; Uitvaartverzorger in Friesland

Warmte, medeleven en hartelijkheid is niet afhankelijk van een prijs!

Al meer dan 30 jaar ben ik betrokken bij het verzorgen van uitvaarten. In eerste instantie bij het begeleiden en ondersteunen van  families bij het waken en overlijden van hun dierbare. Aansluitend verzorgde ik samen met hen de complete uitvaart. Ook in mijn familiekring heb ik al veelvuldig verlies moeten mee maken. Dan pas beleef je hoe intens het is om afscheid te moeten nemen van iemand die je lief en dierbaar is. Daarmee ben je in staat anderen aan te voelen bij hun verlies. De jaren lange ervaring in rouwbegeleiding had voor mij het logische gevolg om als uitvaartverzorger mijn diensten aan te bieden.

Het is de mooiste waardering wanneer nabestaanden, waarvoor ik de uitvaart van een dierbare heb mogen verzorgen, mij daarna bij anderen aanbevelen.

Het is goed te horen dat ik door mijn rustige houding ook rust breng bij de rouwenden en daarnaast hen zoveel mogelijk “ontzorg”. Alle wensen en ideeën probeer ik te realiseren en daarnaast mag u van mij een duidelijk en deskundig advies verwachten. Ook denk ik altijd mee in de kostprijs voor de uitvaart. Een hele goeie uitvaart hoeft dan ook zeker niet een dure te zijn. Het zit hem vaak in kleine (attente) ideeën.

Waarom Sterre Uitvaartzorg?

 

  • Gertrude en Geert willen u als nabestaanden met veel liefde en warmte bijstaan in de moeilijke periode van afscheid nemen. Wij houden dan ook van een heel persoonlijk contact en regelen zoveel mogelijk voor u zodat u en uw familie al direct tijd krijgen om elkaar te steunen. Daarnaast mag u van ons verwachten dat wij naast deskundigheid ook creatieve ideeën hebben zodat het afscheid heel bijzonder zal zijn.
  • Het is voor ons vanzelfsprekend dat u als naaste familie zelf bepaald hoe u een invulling aan het afscheid wenst te geven. Dit mag nooit afhankelijk zijn van het beschikbaar budget.
  • Vanaf 1 December 2020 mogen wij officieel het keurmerk Eerlijke uitvaarten voeren. Hiermee treden wij toe tot een groep van uitvaartverzorgers die volledig transparant werken. Wij hanteren een vast aannametarief voor onze diensten en berekenen alle overige diensten en producten 1 op 1 aan u door.
"Warme en liefdevolle uitvaart"

Lieve Gertrude,
Gisteren hebben we onder jouw werkelijk fantástische begeleiding mijn moeder een hele bijzondere uitvaart mogen geven.
Jij hebt gedaan wat ik helemaal voor ogen had; een intiem, warm en vooral zó liefdevol afscheid.
Door jouw zeer persoonlijke benadering en aandacht, ook gedurende de dagen voorafgaande aan de uitvaart, was jij er in telefoontjes en kleine berichtjes.
Dit zijn de dingen die het allemaal zó waardevol maakte en waardoor ik altijd met zo’n enorm warm gevoel op deze dag zal kunnen terugkijken.
Ik zal dan ook zeker jouw kaartje bewaren voor mensen die een zeer bijzondere en intens lieve uitvaart voor hun dierbare wensen. (Maar ook om je misschien nog eens te bellen want wat ben jij een leuk mens…)
Lieve Gertrude, nogmaals bedankt voor werkelijk een schitterende dag en wie weet tot kijk!

Liefs,

Hans en Monique

"Persoonlijk, betrokken en professioneel"

Wij zijn heel blij met de keuze van Sterre Uitvaartzorg voor de uitvaart van mijn vader. Bij het eerste contact klikte het gelijk…. warm, menselijk – het voelde heel vertrouwd. Wij wilden dat mijn kleinzoon (die een bijzondere band met zijn overgrootvader had) ook een rol zou spelen in de uitvaart. En dat is gebeurd! Dankzij haar suggesties is het een bijzonder afscheid geworden die wij nooit zullen vergeten. Een bijzondere uitvaart voor een bijzondere man. Gertrude in drie woorden: Persoonlijk, Betrokken en Professioneel.

"Goed luisterend oor en meedenkend "

Onze moeder wist dat haar einde naderde en zij wenste, in overleg met haar huisarts, palliatieve zorg. Dus haar uitvaart diende geregeld worden. Ik werd gebeld door Geert en zijn benadering wekte gelijk vertrouwen. Ik had zijn offerte binnen een paar uur gekregen. Na meerdere gesprekken hebben gehad, heb ik gekozen voor Geert. Niet de goedkoopste maar ook niet de duurste!
Toen moeder s avond was overleden, kwam Geert bij ons in de ouderlijke woning. De rust, goed luisterend oor, meedenken, echt dikke prima! Hij had alle tijd voor ons en de volgende dag alles doorgesproken en puntjes op de i gezet!
Ook heeft Geert bemiddeld met een broer die zijn familie al enkele jaren niet wilde zien.
De plechtigheid was keurig verzorgd en al onze wensen waren ingewilligd (ondanks de Corona tijd)!
Opmerkelijk vond ik zijn vermogen om een ongedwongen sfeer te creëren, waardoor kinderen en volwassenen zich op hun gemak voelden.
Geert nogmaals bedankt voor je inzet!

"Rust en inlevend"
Ik dank Geert vol alle goede zorgen, betrokkenheid, vriendelijkheid en rust. Er werden ons veel dingen uit handen genomen en alles was prima voor elkaar. Ook het meedenken om samen met ons vorm en inhoud te geven aan de uitvaartceremonie was erg waardevol. De medemenselijkheid en het nemen van tijd en de rust daarin, vonden we heel waardevol, Geert heeft de kwaliteit om heel dicht naast mensen te staan in al zijn professionaliteit en warmte. een heel goede, professionele en warme ervaring. Juist op dit soort momenten is dit heel erg fijn!