Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartondernemer Noord-Holland

Sterre Uitvaartzorg in Noord-Holland begeleid u door het volledige proces van een uitvaart.

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden en deze zoveel mogelijk te verwezenlijken. Of je nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij omringen je met de beste zorg.

Een uitvaart regelen doen wij persoonlijk, integer en met warmte. Wij omringen je met liefde in deze tijd van rouw en verdriet. Zo willen wij Sterre Uitvaartzorg niet alleen een naam laten zijn, maar ook laten zien dat wij dit hele bijzondere moment van afscheid nemen voor jou als nabestaande ook Uniek maken.

Maak kennis met de Sterre Uitvaartzorg in Noord-Holland, Lucia Westerlink.Uitvaartondernemer Noord-Holland

Een ding is zeker. We gaan een keer dood. Wanneer? Dat blijft een verrassing. Zelfs wanneer overlijden in aantocht is, blijft het moment onverwacht. Hoe bereid je jezelf voor? Wat komt er op je af? Waar haal je steun vandaan? Wat moet je regelen rondom overlijden, waar moet je aan denken? Kan je nog wel denken of neemt emotie de overhand? Hoe betrek ik iemand met dementie bij het overlijden?

Als stervensbegeleider en ritueel begeleider staat ze dicht bij de mensen ie afscheid nemen van het leven. Ze volgt het proces van sterven en ondersteunt op intuïtieve wijze alle betrokkenen bij het loslaten. Lucia Westerlink van Sterre Uitvaartzorg in Zuid-Holland begeleidt bij het inhoud en vormgeven van het laatste afscheid en organiseert bijeenkomsten waar ze antwoord geeft op alle vragen die je hebt rondom overlijden.

 

U kunt mij ten alle tijden bellen of E-mailen. Als u liever gebeld wordt kunt u het contactformulier helemaal onder aan de pagina invullen. U kunt uitvaartbegeleider uit Noord-Holland, Lucia bereiken op E-mailadres: Lucia@uitvaartverzorginguniek.nl ook kunt u haar bellen op telefoonnummer: 06 – 4389 0196.