Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartondernemer Overijssel

Sterre Uitvaartzorg in Overijssel begeleid u door het volledige proces van een uitvaart.

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden en deze zoveel mogelijk te verwezenlijken. Of je nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij omringen je met de beste zorg.

Een uitvaart regelen doen wij persoonlijk, integer en met warmte. Wij omringen je met liefde in deze tijd van rouw en verdriet. Zo willen wij Sterre Uitvaartzorg niet alleen een naam laten zijn, maar ook laten zien dat wij dit hele bijzondere moment van afscheid nemen voor jou als nabestaande ook Uniek maken.

Maak kennis met Sterre Uitvaartzorg in Overijssel, Gertrude Smeijster. Uitvaartondernemer Overijssel

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een uitvaart te moeten regelen als je net een dierbare hebt verloren. Je bent kwetsbaar en verdrietig en je wilt niets liever dan ontzorgd worden door iemand die je aanvoelt, warm en persoonlijk is. Iemand die een arm om je heen legt.
Ik kan u hierbij helpen. Ik kan en wil u helpen in deze verdrietige periode door warme persoonlijke omgang met de familie. Met gevoel en daadkracht zodat de familie op een goede manier afscheid kan nemen. Een goed passend afscheid, wat past bij de overledene en de nabestaanden.

Steun & ontzorgen

Het geeft mij enorme voldoening als ik een steun kan zijn voor mensen in een voor hen verdrietig moment. Ik ontzorg graag families, waardoor zij de tijd hebben om afscheid te nemen van hun dierbare. Er moet zoveel geregeld worden. In de eerste uren na een overlijden vind je nauwelijks ruimte om bij emoties te komen terwijl je daar op dat moment zo’n behoefte aan hebt. Juist op dat moment heb je iemand nodig die naast ervaring in het regelen van veel praktische zaken rondom een uitvaart, ook ruimte kan geven voor een stukje verwerking.

 

U kunt mij ten alle tijden bellen of E-mailen. Als u liever gebeld wordt kunt u het contactformulier helemaal onder aan de pagina invullen. U kunt uitvaartbegeleider uit Overijssel, Gertrude bereiken op E-mailadres: Gertrude@uitvaartverzorginguniek.nl ook kunt u haar bellen op telefoonnummer: 06 – 1245 1293.