Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Persoonlijke Uitvaart

Een persoonlijke uitvaart, daar staat Sterre Uitvaartzorg voor. Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden. Op deze manier heeft u een afscheid die bij de persoon past.

Wij begeleiden u van A tot Z

Een uitvaart kan erg moeilijk zijn voor de nabestaanden van de overledene. Het plannen van een uitvaart die ook echt persoonlijk is kan daarom in deze situatie erg lastig zijn. Nadat wij u helpen met een persoonlijke uitvaart, zorgen wij voor het gehele verwerkingsproces.

Vanaf het moment van overlijden bieden wij u de juiste uitvaartzorg. Wij geven u steun, warmte en persoonlijke aandacht. Wij omringen je met liefde in deze tijd van rouw en verdriet. Zo willen wij Sterre Uitvaartzorg niet alleen een naam laten zijn, maar ook laten zien dat wij dit hele bijzondere moment van afscheid nemen voor jou als nabestaande ook Uniek maken.

Een persoonlijke uitvaart Persoonlijke Uitvaart

Wij vinden dat het laatste contactmoment speciaal en persoonlijk moet zijn. Al onze uitvaartverzorgers willen u deze ervaring meegeven. Geen uitvaart is het zelfde. Het afscheid is gebaseerd op het leven van de overledene.

Het persoonlijke contact is erg belangrijk. U heeft tijdens het hele proces contact met 1 persoon. Geert, Lucia, Gertrude of Erwin komt bij u langs, helpt met het verwerken van het verlies en helpt u met de persoonlijke uitvaart.

Bekijk onze mogelijkheden

Wij kennen vele rituelen in verschillende geloven en doelgroepen. Hierdoor kan de uitvaart nóg persoonlijker worden. Wij bieden het totaal pakket aan. Niet door alleen steun te geven, wij regelen alles voor u. Bekijk hier al onze mogelijkheden.

 

Wilt u in contact komen met een van de uitvaartverzorgers? U kunt ze bereiken via E-mail adres: Info@uitvaartverzorgeruniek.nl. bellen kan via telefoonnummer 085-027 1661. Ook kunt u het contactformulier onder aan de site invullen, dan neemt één van de uitvaartverzorgers contact met u op.