Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart crematie kosten

Uitvaart crematie kosten bij Sterre Uitvaartzorg

Een mooi en goed afscheid van uw dierbare is enorm belangrijk. En wij van Sterre Uitvaartzorg geloven er in dat dit mogelijk is aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget. Daarom zijn wij transparant met de kosten die wij leveren voor de uitvaart. Voor ons is het namelijk vanzelfsprekend dat uw naasten en uw familie ook een ingeving willen hebben voor hoe de uitvaart verzorgd kan worden. En dit hoort te kunnen ongeacht van het budget. Bij Sterre Uitvaartzorg kunt u daarop regelen. Gertrude en Geert zijn namelijk onze twee uitvaartleiders die u als nabestaanden met een liefdevolle en warme benadering willen bijstaan tijdens een zware periode van rouw en verdriet. We zullen zo veel mogelijk persoonlijk contact met u houden en u van alle zorgen ontnemen. Zo kunnen u en uw familie de rust krijgen die jullie nodig hebben. Voor meer informatie over de uitvaart en de kosten voor de crematie kunt u hieronder verder lezen.

Bekijk de crematie kosten van de uitvaart gemakkelijk op de website van Sterre Uitvaartzorguitvaart crematie kosten

Hiervoor kunt u namelijk de knop bovenin de website raadplegen, ook wel een Financieel Voorstel Aanvragen. Op deze pagina vult u al uw wensen in voor de uitvaart. Alle mogelijkheden die u heeft bij de uitvaart en de crematie vindt u hier, en aan de hand van uw eigen wensen kunnen wij u een financieel voorstel doen. Verder staan wij altijd open voor al uw wensen bij de uitvaart. Het wordt namelijk alleen maar nog mooier wanneer het nog persoonlijker wordt. En er is niets mooier dan een afscheid waar u later met een fijn en trots gevoel op terug kunt kijken. Heeft u vragen en wilt u ons contacteren, dan kan dat altijd. U vindt onze gegevens onderaan de website en op de contact pagina. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook voor de laatste nieuwtjes over onze uitvaartzorg. Wij horen graag van u.