Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart Enschede

uitvaart enschede

Uitvaart Enschede verzorgt door Sterre Uitvaartzorg

Bij het overlijden van een naaste is niets belangrijker dan een goed afscheid. Daarom staat Sterre Uitvaartzorg altijd voor u klaar. Ook voor een uitvaart gelegen in Enschede. Zo zullen wij de uitvaart op een dergelijke manier verzorgen dat het het leven van de overleden dierbare reflecteert. Wij willen dat u met een trots en mooi gevoel terug kunt kijken naar de uitvaart. Dat vinden wij namelijk de bedoeling van een uitvaart. Wij zullen u en uw familie benaderen met warmte, en u bijstaan met liefde in een zware periode.

uitvaart enschede

De uitvaart in Enschede laten verzorgen door Sterre Uitvaartzorg

Wij zijn ervan overtuigd dat u en uw familie de keuzes moeten kunnen maken bij een uitvaart, op basis van budget en persoonlijke wensen. U kunt daarom gemakkelijk op onze website een uitvaart samenstellen aan de hand van uw wensen. Zo kunt u hier de keuze maken tussen een begrafenis of een crematie, de rouwauto enzovoorts. Naast het samenstellen kunt u ook een uitvaartpakket kiezen, als u dit gemakkelijker vindt. Ten slotte hebben wij ook losse producten die u wellicht kunnen helpen met het vervullen van uw wensen. Het snelste is toch door ons te bellen. Zo gaan wij na het telefoontje van u meteen aan de slag met het regelen van alles wat bij de uitvaart komt kijken.

Meer informatie over Sterre Uitvaartzorg

Wilt u zich alvast inlezen over onze rayonmanagers, dan kunt u een kijkje nemen op de pagina ‘wie zijn wij’. Voor een uitvaart in of rondom Enschede is uw rayonleider naar hoogste waarschijnlijkheid Gertrude Smeijsters. U kunt contact met Gertrude Smeijsters opnemen door een mail te sturen naar gertrude@sterreuitvaartzorg.nl of door te bellen naar het nummer 06- 12451293. U kunt op de contactpagina alle gegevens vinden die u nodig heeft. Wij helpen u graag verder. Wellicht helpt het u om een kijkje te nemen op onze Facebook pagina.