Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart Gouda

Uitvaart Gouda

Uitvaart Gouda door Sterre Uitvaartzorg

Het is van enorm belang voor u en uw naasten om een goed en gepast afscheid te nemen van een overleden dierbare. De uitvaart moet immers het leven reflecteren van de overleven naaste. Sterre Uitvaartzorg kunt u hier bij helpen. Ook voor een uitvaart in Gouda staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor de beste zorg voor een uitvaart. Het moet namelijk een uitvaart worden waar u met een trots en goed gevoel op terug te kijken. Daarom staan warmte, een persoonlijke benadering, integriteit en transparantie bij ons voorop.

Uitvaart GoudaWij helpen u met de uitvaart in Gouda

Het is de missie van Sterre Uitvaartzorg om de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden te vervullen. Daarom geloven wij erin dat u en uw familie zelf de keuzes kunnen maken voor een uitvaart, op basis van uw eigen budget en uw eigen wensen. Wij proberen hier u zo goed mogelijk mee te helpen door u zelf een uitvaart te laten samenstellen op onze website. Hier kunt u namelijk alle keuzes maken, voor de ceremonie, de rouwauto en alles wat bij de uitvaart hoort. Daarnaast kan het misschien makkelijker voor u zijn om tussen een uitvaartpakket te kiezen. Die vindt u hier. Ten slotte hebben wij ook gewoon de producten op onze site staan.

Meer informatie over Sterre Uitvaartzorg

Alle informatie over een uitvaart in Gouda vindt u op onze website. De rayonleiders van Sterre Uitvaartzorg verschillen per regio. Voor een uitvaart in en rondom Gouda komt u bij onze rayonleider Geert Lammers terecht. Om in contact te komen met Geert Lammers kunt u een mail sturen naar geert@sterreuitvaartzorg.nl. Alle contactgegevens vindt u hier. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht helpt het u om een kijk te nemen op onze Facebook pagina.