Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart samenstellen

Bespreek je uitvaartwensen met je omgeving

Wij adviseren vaak om je wensen te bespreken met de omgeving. Het geeft families veel rust om te weten wat degene van wie ze zoveel houden zelf graag had gewild. Als je dit al weet, deel het dan met ze.

Waarom Sterre Uitvaartzorg?

 

  • Gertrude en Geert willen u als nabestaanden met veel liefde en warmte bijstaan in de moeilijke periode van afscheid nemen. Wij houden dan ook van een heel persoonlijk contact en regelen zoveel mogelijk voor u zodat u en uw familie al direct tijd krijgen om elkaar te steunen. Daarnaast mag u van ons verwachten dat wij naast deskundigheid ook creatieve ideeën hebben zodat het afscheid heel bijzonder zal zijn.
  • Het is voor ons vanzelfsprekend dat u als naaste familie zelf bepaald hoe u een invulling aan het afscheid wenst te geven. Dit mag nooit afhankelijk zijn van het beschikbaar budget.
  • Vanaf 1 December 2020 mogen wij officieel het keurmerk Eerlijke uitvaarten voeren. Hiermee treden wij toe tot een groep van uitvaartverzorgers die volledig transparant werken. Wij hanteren een vast aannametarief voor onze diensten en berekenen alle overige diensten en producten 1 op 1 aan u door.