Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartbegeleider

Uitvaartbegeleider van Sterre Uitvaartzorg

UitvaartbegeleiderZoekt u naar een ervaren uitvaartzorg die u verder helpt met het verzorgen van een prachtig afscheid van uw overleden dierbare? Dan bent u bij Sterre Uitvaartzorg aan het juiste adres. Sterre Uitvaartzorg is namelijk al jarenlang ervaren in de regio waar wij in werken. Daarom kunnen wij u vele mogelijkheden aanbieden en staan wij altijd klaar met unieke ideeën voor de uitvaart. Wanneer u voor het eerst contact neemt met onze uitvaartzorg, dan zal een van onze uitvaartbegeleiders uw vaste aanspreekpunt voor de uitvaart worden. De uitvaartbegeleider staat u bij met de liefde, zorg en een schouder die u nu nodig heeft. Samen gaan we ervoor zorgen dat we door deze emotionele periode heen komen en een waardige afscheid verzorgen voor uw overleden dierbare. Wij zijn transparant en open met onze werkwijze. U geeft ons immers de vertrouwen voor de uitvaart, en wij willen dat waard zijn en verdienen.

Laat een prachtig en waardig afscheid voor uw dierbare verzorgen door een uitvaartbegeleider van Sterre Uitvaartzorg

Wij gaan ervoor zorgen dat u zeker weet dat u de juiste uitvaartzorg heeft gekozen wanneer u de uitvaart door ons laat verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleider gaat met u en de nabestaanden in een uitgebreid gesprek. Hierin worden alle wensen gesproken voor de uitvaart van uw overleden geliefde. Het is belangrijk dat u de wensen van tevoren bespreekt met uw omgeving, om zo de rust te creëren in uw omgeving. Ook op onze website kunt u al veel regelen voor de uitvaart. Wij hebben verschillende uitvaartpakketten waar u uit kunt kiezen. Ze zijn beschikbaar voor een crematie en een begrafenis. Bovendien vindt u op deze pagina een formulier waar u alle wensen voor de uitvaart achter kunt laten. Wij helpen u enorm graag op weg. Heeft u vragen, dan horen wij die graag. Mail ons, bel ons of bericht ons op onze Facebook pagina.