Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartondernemer Sterre Uitvaartzorg

Over Sterre Uitvaartzorguitvaartondernemer

Er staat u een lastige periode te wachten, want uw naaste is overleden. Het is dan belangrijk dat u een goed afscheid kunt nemen. Een afscheid waar u trots op bent. Een afscheid waar u met een goed gevoel op terug kan kijken. Sterre Uitvaartzorg helpt u hierbij. Wij zorgen ervoor dat u de beste zorg krijgt bij een crematie of een begrafenis. Wij ondernemen een uitvaart persoonlijk, integer en met warmte tijdens een periode van rouw en verdriet.

 

Een uitvaart regelen bij Sterre Uitvaartzorg

uitvaartondernemerU kunt gemakkelijk een uitvaart regelen bij Sterre Uitvaartzorg. Op onze ‘mogelijkheden & voorstel aanvraag‘ pagina kunt u een stappenplan invullen met uw preferenties. Aan de hand van uw preferenties kunnen wij u een prijsindicatie geven en te werk gaan. De prijzen kunnen echter wel verschillen per regio. Wij raden het u aan om uw wensen goed te bespreken met uw nabije omgeving, om zoveel mogelijk rust te creëren in een moeilijke periode. Op onze site vindt u ook uitvaartpakketten. Hier kunt u kiezen uit een crematie of een begrafenis, en kunt u op de pagina zien wat wij voor u gaan regelen. Naast de pakketten kunt u ook losse producten bij ons vinden. Denk hierbij aan een uitvaartwagen of een mooie bos bloemen.

Meer informatie over Sterre Uitvaartzorg

Op onze website kunt u alvast kennis maken met onze uitvaartleiders. Voor de rest kunt u onze website raadplegen voor alle informatie over ons. Heeft u nog overige vragen of opmerkingen, dan kunt u ons contacteren. Hier vindt u al onze gegevens. De uitvaartleiders verschillen per regio. Stuur eens een mailtje, of bel ons. Bekijk ook eens onze Facebook pagina. Wij helpen u graag verder.