Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartpakketten

Een begrafenis of een crematie?

Met die keuze begint het vaak. Belangrijk is uw voorkeur te delen met uw nabestaanden. Over het algemeen is een begrafenis duurder dan een crematie. Naast de kosten van het begraven en de bijbehorende kosten van de gemeente/eigenaar van de grond krijgt u ook te maken met, grafhuur en de kosten voor een gedenksteen. Deze kosten kunnen per gemeente behoorlijk verschillen. Daarnaast wordt de prijs beïnvloed door het aantal belangstellenden en uw persoonlijke wensen rondom de uitvaart. (wel/niet een condoleance, koffietafel na afloop, speciale wensen tijdens de uitvaart) Tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat mensen  kiezen voor een natuurbegrafenis. Hierbij vindt de overledene een laatste rustplaats (eeuwige rust) op een  mooi plekje in een speciaal daarvoor aangewezen bos/natuurgebied. Als gedenkteken kan dan gekozen worden voor een steen of een boom of plant) Er is een mogelijkheid om een natuurgraf  te reserveren. Ook hierin kunnen wij bemiddelen.

Indien er beperkte middelen zijn en uw voorkeur gaat toch uit naar begraven van uw dierbare, ook dan bemiddelen wij hier passend in. Dit is ook de reden dat wij aan ons pakket Begrafenis Budget geen prijskaartje willen hangen.

 

Uitvaartpakket Crematie

Vanaf: €1855,-

Bekijk  

Uitvaartpakket Begrafenis

Vanaf: €3495,-

Bekijk