Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartpakket Begrafenis

Wat kost een begrafenis?

De kosten van een begrafenis zijn moeilijker weer te geven. Deze kosten worden per gemeente bepaald en kunnen sterk uiteenlopen. Daarnaast zijn er veelal ook extra kosten indien u kiest voor een kerkelijke begrafenis. Naast kosten van het begraven (delven van het graf) zijn er o.a. ook de kosten van grafhuur. U kunt vaak kiezen voor welke periode u een graf wilt huren en hoeveel personen er uiteindelijk in de loop der tijd in het zelfde graf worden begraven (1, 2 of 3 diep bijvoorbeeld).  Naast een particulier huur graf, kunt u ook kiezen voor een algemeen graf. Dat is vaak goedkoper maar daarbij bepaald de gemeente veelal de locatie van het graf op de begraafplaats en of er personen van verschillende families op die graf locatie worden begraven. Wanneer de keuze voor een begraafplaats is gemaakt kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en de kosten. Denkt u ook alvast na of u binnen uw eigen familie dragers heeft. Wij kunnen anders dragers voor u inhuren.

Meestal na een periode van een aantal maanden is het mogelijk om een gedenkteken bij het graf te laten aanbrengen. Houdt u er rekening mee dat het uitzoeken en laten maken van een dergelijk monument ook geruime tijd in beslag neemt. Wij kunnen u ook hierin adviseren.

Begrafenispakket Budget

Vanaf: €-,-

 

Begrafenis overeenkomstig het beschikbaar budget.

Bekijk  

Begrafenispakket Ingetogen

Vanaf: €3495,-

Begrafenis met plechtigheid voor maximaal 15 personen. Wij kiezen in overleg met u de begraafplaats in uw regio.

Bekijk  

Begrafenispakket Uitgebreid

Vanaf: €4695,-

Begrafenis op een begraafplaats naar keuze inclusief een afscheidsplechtigheid, condoleance en eventuele nazit (afhankelijk van de mogelijkheden i.v.m. R.I.V.M. maatregelen).

Bekijk