Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartpakket Crematie

Wat kost een crematie?

De kosten van alleen het cremeren liggen in Nederland tussen € 500,00 en € 1600,00. Het hoge tarief is voor crematoria die geen “Stille crematie” aanbieden. Daarnaast zijn er afhankelijk van uw wensen rondom de plechtigheid nog variabele kosten.  Hierbij kunt u denken aan de duur van de plechtigheid en het wel/niet gebruik maken van de koffieruimte en bijbehorende consumpties. Wij adviseren graag over de keuze van locatie en de tarieven.  Wij bieden u alvast enig inzicht in de pakketten die wij hebben samen gesteld. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen via  085-027 1661 of info@sterreuitvaartzorg.nl.

Crematiepakket Budget

Vanaf: €1855,-

Crematie in stilte, zonder plechtigheid of herdenkingsdienst. Basis asbestemming overeenkomstig tarieven crematorium.

Bekijk  

Crematiepakket Eenvoudig

Vanaf: €2995,-

Crematie met een kort afscheid (maximaal 15 personen indien de locatie hiervoor geschikt is). In overleg is er een afscheid in de huiselijke kring mogelijk. Basis asbestemming overeenkomstig tarieven crematorium.

Bekijk  

Crematiepakket Uitgebreid

Vanaf: €4395,-

Crematie met afscheidsplechtigheid/herdenkingsdienst.  Basis tijd plechtigheid 45 minuten. Tegen meerprijs verlenging  mogelijk. Na afloop nazit in de koffieruimte. Basis asbestemming overeenkomstig tarieven crematorium. Eventuele consumpties op na calculatie.

Bekijk  

uitvaart almere