Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij

 

Wij zijn Gertrude en Geert van Sterre Uitvaartzorg. Zoals een mooi bekende Nederlands uitspraak luidt: Gepokt en gemazeld door het leven. Daardoor ook in staat om onze medemens aan te voelen en in de diverse situaties bij te staan. Zo ook zeker bij het bijzondere moment van afscheid nemen. Niemand is gelijk. Geen overledene en zijn/haar familie is het zelfde. Inmiddels hebben wij beide al meer dan 250 uitvaarten mogen verzorgen en nabestaanden mogen bijstaan. We zijn Sterre Uitvaartzorg samen gestart omdat wij juist het persoonlijke ver boven het commerciële willen stellen.

In de zeer intieme zetting  rondom het overlijden van uw dierbare willen wij u graag met veel liefde, rust en een schouder, bijstaan. Maar ook met deskundigheid, creativiteit en mogelijkheden. Uw ideeën en wensen rondom de periode van rouw en het onvermijdelijk afscheid proberen wij (links om of rechts om) te realiseren. Hierin gaan we echt ver en niets is ons te bijzonder of vreemd. Het is immers het allerlaatste wat wij met u voor uw dierbare kunnen regelen. Wilt u een motor met zijspan, dan regelen wij dit. Wilt u een grote bus waarin u samen met de overledene en uw hele familie de laatste rit kunt doen, dan zorgen wij daarvoor. Wilt u uw dierbare met een echte rouwkoets met prachtige  paarden naar zijn/haar laatste rustplaats brengen, wij regelen het. Waar u de uitvaart maar georganiseerd wilt hebben.

Ondanks onze grote mate van flexibiliteit zullen wij u ook nog eens echt verrassen met het prijskaartje van onze diensten en die van onze partners!!

Wij werken zeer open en transparant. Wij krijgen immers uw vertrouwen en willen dat ook waard zijn en verdienen.

 

In de periode dat wij in genoemde provincies actief zijn, is er een fijne samenwerking met de diverse crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra ontstaan. Hierdoor zijn wij in staat om ook op regionaal gebied (in of dichtbij uw woonplaats) alle benodigde faciliteiten aan te bieden. Zo kunnen wij uw dierbare meestal dichtbij opbaren. Onze verzorgingsteams zijn ervaren en zeer deskundige mensen met net zoveel liefde voor dit bijzondere vak.

Wat ook steeds meer gevraagd wordt zijn de mogelijkheden voor het thuis opbaren. Dit is nagenoeg altijd mogelijk en wij beschikken over zeer professionele materialen om dit ook vakkundig te regelen.

Gertrude Smeijsters

06 - 1245 1293

“Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven”

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een uitvaart te moeten regelen als je net een dierbare hebt verloren. Je bent kwetsbaar en verdrietig en je wilt niets liever dan ontzorgd worden door iemand die je aanvoelt, warm en persoonlijk is. Iemand die een arm om je heen legt.
Ik kan u hierbij helpen. Ik kan u helpen in deze verdrietige periode door warme persoonlijke omgang met de familie. Met gevoel en daadkracht zodat de familie op een goede manier afscheid kan nemen. Een goed passend afscheid, wat past bij de overledene en de nabestaanden.

Het geeft mij enorme voldoening als ik een steun kan zijn voor mensen in een voor hen verdrietig moment. Ik ontzorg graag families, waardoor zij de tijd hebben om afscheid te nemen van hun dierbare. Er moet zoveel geregeld worden. In de eerste uren na een overlijden vind je nauwelijks ruimte om bij emoties te komen terwijl je daar op dat moment zo’n behoefte aan hebt. Juist op dat moment heb je iemand nodig die naast ervaring in het regelen van veel praktische zaken rondom een uitvaart, ook ruimte kan geven voor een stukje verwerking.

Geert Lammers

06 – 2425 8996

“Uit respect voor mijn medemens wil ik dit werk zo goed mogelijk doen!”

Al meer dan 30 jaar ben ik betrokken bij het verzorgen van uitvaarten. In eerste instantie bij het begeleiden en ondersteunen van  families bij het waken en overlijden van hun dierbare. Aansluitend verzorgde ik samen met hen de complete uitvaart. Ook in mijn familiekring heb ik al veelvuldig verlies moeten mee maken. Dan pas beleef je hoe intens het is om afscheid te moeten nemen van iemand die je lief en dierbaar is. Daarmee ben je in staat anderen aan te voelen bij hun verlies. De jaren lange ervaring in rouwbegeleiding had voor mij het logische gevolg om als uitvaartverzorger alle diensten aan te bieden.

Het is de mooiste waardering wanneer nabestaanden, waarvoor ik de uitvaart van hun dierbare heb mogen verzorgen, mij daarna bij anderen aanbevelen.

Het is goed te horen dat ik door mijn rustige houding ook rust breng bij de rouwenden en daarnaast hen zoveel mogelijk “ontzorg”. Alle wensen en ideeën probeer ik te realiseren en daarnaast mag u van mij een duidelijk en deskundig advies verwachten. Ook denk ik altijd mee in de kostprijs voor de uitvaart. Een hele goeie uitvaart hoeft dan ook zeker niet een dure te zijn. Het zit hem vaak in kleine (attente) ideeën.