Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sterre Uitvaartzorg

Een uitvaart regelen bij Sterre Uitvaartzorguitvaartzorg

Het overlijden van een naaste is een zware periode in uw leven. Het is belangrijk voor u en uw nabije omgeving om een goed en waardig afscheid te nemen. Sterre Uitvaartzorg helpt u hierbij. Het is onze doel om voor een uitvaart te zorgen waar trots op teruggekeken wordt. Sterre Uitvaartzorg gelooft erin dat de familie keuzes kunnen maken op basis van hun eigen wensen en budget. Om alvast kennis te maken met onze uitvaartleiders, kunt u zich op de ‘wie zijn wij’ pagina inlezen. Onze uitvaartleiders verschillen per regio. Voor de contactgegevens van onze uitvaartleiders kunt u onze contact pagina bekijken.

Uitvaartpakketten van Sterre Uitvaartzorg

uitvaartzorgBij Sterre Uitvaartzorg tussen twee verschillende soorten uitvaartpakketten. Dit betreft de uitvaartpakket crematie en de uitvaartpakket begrafenis. U kunt hier met uw budget een keuze maken tussen budget, ingetogen en uitgebreid. Op de desbetreffende pagina’s vindt u wat wij voor u zullen regelen. Of u een begrafenis of een crematie kiest, wij omringen u met de beste zorg. De uitvaart regelen wij persoonlijk, integer en met warmte. Om u gemakkelijk te hulp te staan bij uw keuzes, kunt u met een stappenplan een voorstel aanvragen. Het is belangrijk om uw wensen te bespreken met uw nabije omgeving. Dit geeft u en uw omgeving veel rust in een onrustige periode. Bovendien hebben wij losse producten op onze site. Denkt u hierbij aan een mooie bos bloemen, uitvaartvervoer en meer.

Meer informatie over Sterre Uitvaartzorg

Heeft u vragen over Sterre Uitvaartzorg, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Wellicht helpt het u om onze Facebook pagina te bekijken. Heeft u nog overige vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. De contactgegevens vindt u op deze pagina. Stuur ons een mail of bel ons op. We helpen u graag verder.