Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wat te regelen voor overlijden

wat te regelen voor overlijden

Sterre Uitvaartzorg helpt u met alles wat te regelen valt voor het overlijden van een naaste

Een goed afscheid na het overlijden van een naaste is enorm belangrijk. U wilt een uitvaart hebben waar u met een trots gevoel op terug kan kijken. Sterre Uitvaartzorg kan u hier bij helpen. Wij nemen uw zorgen in onze handen met alles wat er te regelen valt voor het overlijden van een naaste. U kunt bij ons verschillende soorten uitvaartpakketten vinden voor een begrafenis en voor een crematie. Wij vinden het belangrijk dat u zelf of met uw familie zelf kan kiezen hoe de uitvaart eruit komt te zien, op basis van eigen wensen en budget. Naast de uitvaartpakketten bieden wij ook andere producten aan. We hebben prachtige bossen bloemen om bijvoorbeeld de kist mee te versieren. Of u kunt een Unieke uitvaartwagen regelen bij ons. Want daar staan wij voor: een Unieke en mooie afscheid van uw overleden naaste.

wat te regelen voor overlijdenWat te regelen voor overlijden van een naaste: voorstel aanvragen en uitvaart samenstellen

Sterre Uitvaartzorg maakt het u gemakkelijk om alles wat omtrent het overlijden van een naaste te regelen. Dit kunt u doen op deze pagina. Hier vult u in een stappenplan in wat u wenst voor uw uitvaart, gebaseerd op uw wensen en uw budget. Het is belangrijk dat u dit bespreekt met uw nabije omgeving, om de rust zo te bewaren. Op de pagina kunt u kiezen tussen een begrafenis of een crematie, het soort ceremonie, de opbaring, de uitvaartkist, het vervoer en nog meer. Heeft u vragen over wat er te regelen valt omtrent het overlijden van een naaste, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen op de contactpagina. Stuur ons een mail, of bel ons op. Wellicht helpt het u verder om onze Facebook te raadplegen. We helpen u enorm graag verder.